Български English Русский العربية
 


СПОРТНА ЗАЛА, СПОРТЕН КОМПЛЕКС, ТУНИС

Комплексът включва, стадион, спортна зала, и плувен басейн. Стадионът е за 50000 зрители с 32 сектора от сборни железобетонни елементи, всеки с приблизително тегло от 40 тона.
Държава: Тунис Тунис

Трибуни за 2 плувни басейна Тунис.

Трибуни за два открити плувни басейна с олимпийски размери – спортен комплекс гр. Тунис.
Държава: Тунис Тунис

СПОРТЕН КОМПЛЕКС, ТРИПОЛИ, ЛИБИЯ

Стадион за 45 000 зрители с трибуни, разположени на 3 етажа, 8 пилона за осветление високи 60 м; два открити плувни басейна с олимпийски размери; гимнастическа зала; тенис-корт; площадки за баскетбол, футбол и голф.
Държава: Либия Либия

СПОРТНА ЗАЛА, СПОРТЕН КОМПЛЕКС, БЕНГАЗИ, ЛИБИЯ

Комплексът включва: стадион за 35000 зрители с трибуни на два етажа, спортна зала с диаметър 68 м, построена с пластмасови панели окачени на алуминиева конструкция, тенис площадки, ресторант, пристан за лодки, плувен басейн и др.
Държава: Либия Либия

СПОРТЕН КОМПЛЕКС ИЛОРИН, НИГЕРИА

Проектът включва голям стадион за 60000 зрители, по-малък стадион за 2000 зрители, спортна зала, хостел с 300 легла, ресторант за 200 гости, площадки за баскетбол, футбол, волейбол, крикет, тенис корт, затревена площадка за хокей на трева.
Държава: Нигерия Нигерия

ПЛУВЕН БАСЕЙН, ПЛУВЕН КОМПЛЕКС, ИЛОРИН, НИГЕРИА

Комплексът се състои от басейн с олимпийски размери, покрити трибуни, басейн за тренировки, басейн с кула за скокове, кафе, съблекални и др. помещения.


Държава: Нигерия Нигерия

ХИПОДРУМ В КАДУНЕ, НИГЕРИА

Състои се от централна трибуна и две по-малки трибуни. Централната трибуна е покрита с конзолна железобетонна козирка с дължина 21 м, а по-малките с стоманени козирки. Покритите трибуни побират 12000 зрители. Обектът е построен за 9 месеца.
Държава: Нигерия Нигерия

<<


      По държава
      Спортни съоражения
  • Олимпийски спортен комплекс в гр. Тунис 
  • Спортни комплекси в Либия и Нигерия
  • Младежки спортен център в Либия
  • Хиподрум в Нигерия