Български English Русский العربية
 


НАЦИОНАЛЕН ТЕАТЪР, ЛАГОС, НИГЕРИЯ

Сградата е една от най-големите и красиви от този тип на Африканския континент. Състои се от централна зала с 5000 места и с диаметър 52 м., снабдена е със съвременна сценична техника и може бързо да се преустрои с цел провеждане на концерти, събрания, демонстрации на филми и различни видове спортни състезания в закрити помещения; Зала за конференции с 1600 места, която може да бъде използвана за различни цели и преустроена за банкети и коктейли; Две големи изложбени зали и две кинозали с по 800 места. Театралния комплекс има гримьорни за 600 артиста едновременно, гараж за 150 автомобила, 80 служебни помещения, 4 кафе бара  и бюфет. Има централна климатизация, вътрешни телевизионни и радио системи, както и кабини за журналисти.

Държава: Нигерия Нигерия

АДМИНИСТРАТИВЕН ЦЕНТЪР „ХАМА” В АЛЖИР

Възложено проектиране и технически контрол при изпълнение на строителството на административен център от страна на Техноекспортстрой. Комплексът заема 700 хектара на които са разположени сградата на Народното събрание, Конгресен център с няколко здания, най-голямото от които с 5500 места, сграда на Националната библиотека на Алжир с 10 милиона тома книги, подземен търговски център и подземни гаражи за 1100 автомобила.

Държава: Алжир Алжир

ОБЩИНСКИ ЦЕНТЪР „АЛЬ АЙН” В АБУ ДАБИ – О.А.Е.

Възложена изработка на проект, който включва универсална зала с 1000 места, зали за заседания, приемни и административни помещения, ресторант, кафе, джамия и открити паркинги.


Държава: Обединени арабски емирства Обединени арабски емирства

ГРАДСКИ АДМИНИСТРАТИВЕН ЦЕНТЪР В АБУ ДАБИ – О.А.Е.

Възложена изработка на проект на административен център в Абу Даби. Състои се от обществен площад с фонтани и летен театър. В сградата на градския съвет се помещава конгресна зала с 600 места, дирекцията за урбанизация, комунално стопанство. Комплексът включва също джамия, библиотека, градски музей и изложбена зала.

Държава: Обединени арабски емирства Обединени арабски емирства

ХОТЕЛ КЕМПИНСКИ ЗОГРАФСКИ СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ

Хотелът е построен по проект на японската фирма "Кишо Курокава". Състои се от 504 стаи, български национален ресторант, бар, нощен клуб, бар в спортната част, ресторант панорама, бар на 19-ия етаж, японски ресторант,  зали за конференции, магазини, плувен басейн, боулинг център, тенис кортове и  др.

Държава: България България

ХОТЕЛСКИ КОМЛЕКС „ЕКО“ ЛАГОС, НИГЕРИЯ

Компанията Техноекспортстрой ЕАД е изградила петнадесет етажен хотелски комплекс находящ се в гр.Лагос, Нигерия. Състои се от 488 стаи, 5 апартамента, 2 ресторанта, нощен клуб, магазини, помещения за битово обслужване и два плувни басейна. На територията на комплекса има изграден и двуетажен мотел със 120 стаи и кръгъл ресторант.

Държава: Нигерия Нигерия

ЗАРАНДА ХОТЕЛ, БАУЧИ, НИГЕРИЯ

Комлексът е изграден в столицата на щат Баучи, гр. Баучи. Хотелът разполага с леглова база за 211 човека,  има 2 ресторанта, бар, фризьорски салон и др.

Държава: Нигерия Нигерия

ХОТЕЛ „ГОЛД МОХУР”- АДЕН, ЙЕМЕН

Хотелът се състои от 112 стаи с 220 легла и 8 апартамента, главен ресторант с места за 150 човека, панорамен ресторант за 100 човека, бар, кафене, снек-бар, открит плувен басейн и др.

Държава: Йемен Йемен

НАЦИОНАЛНА ИПОТЕЧНА БАНКА – АБУДЖА, НИГЕРИЯ

Банката е изградена от Техноекспортстрой и се състои от шест блока на щест етажа и един блок на четири етажа с подземни гаражи, в междублоковото пространство има изградени вътрешни дворове на две нива,

Държава: Нигерия Нигерия


АФРИКАНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ, ИЗСЛЕДВАНЕ И КОНТРОЛ, ТРИПОЛИ, ЛИБИЯ

Комплексът е изпълнен от екип архитекти и инженери на Техноекспортстрой. Архитектурните елементи, въведени в проектирането на фасадите и главните входове, интериора и обзавеждането създават изцяло нов, модерен вид на сградите отчитайки местните условия. Озеленяването на обекта е композирано така, че да осъществи главната идея на архитектурния план и да придаде завършен и хармоничен вид на комплекса.

1. Обща площ на територията – 20 980 м2, разделена на 2 площадки “А” и “Б” с разлика в нивата – 1.80 м
2. Застроена площ от сгради – 2 752 м2 – 16% от използваемата територия.
3. Обща разгъната застроена площ – 5 596 м2
4. Озеленена площ – 7 400 м2 - 44% от използваемата територия
5. Паркинги, пътища, алеи и тротоари – 5 898 м2 - 35% от използваемата територия.
6. Тенис корт – 680 м2 - 4% от използваемата територия.
7. Използваема площ – 80%
8. Свободна площ за бъдещо разширение – 4 250 м2 – 20% от територията
Общата стойност на извършените строително-монтажни работи:
2 526 792, 528 либ.дин.

Държава: Либия Либия

СГРАДА НА АСОЦИАЦИЯТА НА АФРИКАНСКИТЕ АДВОКАТИ, АБУДЖА, НИГЕРИЯ

Пететажна сграда с пристройки, находяща се в центъра на гр. Абуджа. Състои се от 2 големи зали за конференции, офиси, бар – ресторант и открит паркинг. Има и изграден собствен енергозахранващ блок в двора на сградата.

Държава: Нигерия Нигерия

6 СГРАДИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В ГРАДОВЕТЕ АБУДЖА, МИННА, БАУЧИ, ДЖОС – НИГЕРИЯ

6 четириетажни административни сгради на политически партии в различни градове в Нигерия построени от ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ. Състоят се от зали за конференции, офиси, канцеларии и бар. Изградена е инфраструктурата около тях и са обособени открити парко-места за 50 автомобила.

Държава: Нигерия Нигерия

СГРАДА НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ В ГР. ДЖОС, НИГЕРИЯ

Изпълнени са редица военни обекти на територията на Нигерия. Сградата се състои от офисна част, зала за конференции и помещения със специфично предназначение.

Държава: Нигерия Нигерия


ЗДАНИЕ НА СЕКРЕТАРИАТА НА ЩАТА МИННА, НИГЕРИЯ

Състои се от 4 здания. Има 2500 канцеларии и помещения.
Държава: Нигерия Нигерия

АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА В СЮРМАН, ЛИБИЯ

Административна сграда в – Сюрман, Либия. Построена по либийски проект за 2 години. Застроена площ 6100 м2.
Държава: Либия Либия

ДЖАМИЯ В АЗАРЕ , ЩАТ БАУЧИ, НИГЕРИЯ

Възложено проектиране и изпълнение на представителна джамия в гр. Азаре, Нигерия. Молитвената зала е с диаметър 40 м и е с капацитет 5000 поклонници. Дворът е със същия капацитет за 5 000 души. Предвидени са и две зали за жени с всичко необходимо за провеждането на ислямските литургии.
Държава: Нигерия Нигерия

<<


      Обществени сгради и хотели
  • Национален театър в Лагос – Нигерия
  • Административен център „ХАМА” в Алжир
  • Градски административен център в Абу Даби – О.А.Е
  • Административни здания в в Либия и Нигерия
  • Банки в Нигерия
  • Хотели в България, Йемен и Нигерия 
  • Детски градини във Виетнам и Алжир 
  • Автогара в О.А.Е, Летища в Либия и Ирак
  • Специализирани обекти в Либия и Нигерия .
  •  

Replica Fendi Handbags

Replica Handbags