Български English Русский العربية
 


ТРАВМАТОЛОГИЧНА БОЛНИЦА С 500 ЛЕГЛА В ГР. ТРИПОЛИ, ЛИБИЯ

Травматологична болница представлява многоетажно сдание от стоманобетонова конструкция с обща площ 54 000 м2. Обща стойност на обекта 76 мил. долара.
Държава: Либия Либия

РЕКОНСТРУКЦИЯ И МОДЕРНИЗАЦИЯ НА РОДИЛНА И ГИНЕЛОГИЧНА БОЛНИЦА ДЖАЛЛА гр. Триполи, Либия

Родилна и гинекологична болница Джалла е комплекс, част от който са 2 броя съществуващи стари сгради и 7 бр. новопроектирани и новоизградени сгради.


Държава: Либия Либия

РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ХИРУРГИЧЕСКО ОТДЕЛЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА БОЛНИЦА В ГР. ТРИПОЛИ, ЛИБИЯ

Експлоатация, текущ ремонт и реконструкция на хирургическо отделение на Централната градска болница в гр. Триполи, Либия.
Държава: Либия Либия

ОЧНА БОЛНИЦА В ГР. ТРИПОЛИ, ЛИБИЯ

РЗП 165 000 кв.м. Основни отделения – Стационар за възрастни с 200 легла, тераса за отдих и почивка с градина на височина 18 м.; Стационар за деца с 100 легла, тераса за отдих и игри на покрива на болницата; Амбулаторна част за възрасни и деца, Oтделение за болни от глаукома; Диагностично отделение с лаборатория; Спешно отделение с операционна ; Център за изследване, обучение и следдипломна квалификация; Жилища за висши и средни медицински специалисти; Покрит паркинг за 180 автомобила

Държава: Либия Либия

БОЛНИЦА 210-ЛЕГЛА В САБРАТА, ЛИБИЯ

Това е една от 6 типове болници проектирани и построени от Техноекспортстрой.
Предвидени са възможности за пълно самостоятелно функциониране на болницата, обслужваща населението на района. Болницата е ситуирана на морския бряг.
Държава: Либия Либия

БОЛНИЦА 201-ЛЕГЛА В СИРТ, ЛИБИЯ

Болницата е от серията 6 типови болници „201-легла”. Всяка от болниците адаптирана към терена и околната среда и има своя индивидуалност независимо от типовия дизайн.
Държава: Либия Либия

БОЛНИЦА 201-ЛЕГЛА В AZ-ZAHRA, ЛИБИЯ

Болницата е първата от серията 6 типови болници „201-легла”. Проектът се характеризира с луксозно изпълнение, високо качество и надеждност на всички инсталации, съвременно оборудване и пълна самостоятелност.
Държава: Либия Либия

16 БРОЯ ПОЛИКЛИНИКИ В ЛИБИЯ

Проектиране и строителство на 16 броя поликлиники в Либия, всяка с 4 000 м2 застроена площ и обслужваща 40 000 пациента годишно.
Държава: Либия Либия

ЦЕНТРАЛНИ МЕДИЦИНСКИ СКЛАДОВЕ В ГР. ТРИПОЛИ, ЛИБИЯ

Комплексът се състои от административно здание, фармацевтичен завод и 30 000 м2 складови площадки за медицински складове и медикаменти.
Държава: Либия Либия

16 УЧИЛИЩА ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ФЕЛДШЕРИ В ЛИБИЯ

Проектиране и строителство „под ключ” на 10 училища за медицински сестри и фелдшери за 192 учащи и 6 училища за 128 учащи.
Държава: Либия Либия

<<


      По държава
      Болници и поликлиники
  • 6 Мултифункционални болници
  • 16 поликлиники
  • 16 училища за медицински сестри и фелдшери
  • Централни медицински складове
  • Стоматологичен факултет в Либия
  • Специализирани клиники в Либия и Йемен
  • Replica Celine Handbags replica handbags